Відмінна фігура – мрія будь-якої дівчини!

Але ні для кого не секрет, що величезних сил стоїть як досягнення мети, так і її підтримка. Легко не буде! І з цим доведеться звикнути 🙂
У цій статті нашого Блога Краси ми розглянемо основні труднощі, з якими стикаються дівчата на шляху до постаті своєї мрії.

Всіх жінок умовно можна розділити на такі групи:

1. «Моя постать мене повністю потроює»;
2. «Загалом непогано, але тут треба прибрати, а тут трохи додати»;
3. «Ці зайві обсяги заважають мені жити»;
4. «Невже дзеркало не бреше»;
5. «Хочу набрати, але не можу». Здавалося б, у кожної групи свої проблеми. Але тут криється каверза.


Адже майже всі прагнуть отримати ту саму, на їх погляд, ідеальну фігуру. тими чи іншими труднощами.

Саме ці складності та шляхи їх вирішення ми сьогодні розглянемо.

1. «Ні, до лікарів я ні ногою»

Жіночий організм – це дуже складний та тонкий механізм. Якщо ви сумлінно дотримуєтеся режиму дня, правильно харчуєтеся, займаєтеся спортом, а результатів все не видно, то варто пройти медичне обстеження – що може бути не в порядку!

Гормональний збій, проблеми зі щитовидною залозою або надмірний викид інсуліну можуть стати причиною ваших невдач на шляху до заповітної фігури, незважаючи на всі ваші старання.

2. «Я не люблю спорт і він це взаємно»

Зараз дуже модно шукати «чарівні засоби», які допоможуть скинути зайве або додати обсяги в потрібні місця. Але не варто дурити або намагатися домовитися самій із собою.

Спорт – це і є той самий, надійний та перевірений часом засіб.
Здорово, що в сучасному світі кожен може підібрати собі заняття відповідно до свого темпераменту та рівня фізичної підготовки: фітнес, тренажерний зал, танці, біг, йога.

Якщо немає можливості відвідувати секції, можна успішно займатися вдома. В інтернеті можна підібрати масу відповідних для вас занять, для яких не потрібно складного або габаритного інвентарю.

А якщо і на це немає часу, то можна почати ходити пішки, якнайчастіше підніматися і спускатися сходами. Це справді не складно! Добираєтеся до метро маршруткою? Якщо відстань не більше 1-2 кілометрів, то пройтися пішки не складе, особливо, якщо немає негоди.

3. «Режим – це не для мене»

Неможливо отримати гарну фігуру ні за пару днів, ні за 1-2 тижні. Якщо ви хочете вразити всіх своєю фігурою влітку на пляжі, починайте готуватися хоча б за 3-4 місяці. Весь секрет не у великих кількостях навантаження за раз, а у стабільності та поступовому прогресі ваших тренувань.

Режим живлення.

Оптимальна перерва між їдою – 3-4 години. Їжте невеликими порціями. Не перекушуйте між їдою. Думаєте, що чим рідше ви харчуєтеся, тим краще для фігури? А ось і ні. Забудьте про прогрес, якщо харчуватиметеся 1-2 рази на день. Не вірите? Прочитайте спеціалізовані статті на цю тему.

Записуйте у блокнот або телефон все, що з’їли за день. Увечері перечитуйте свої записи та плануйте план харчування на завтра. Дуже корисно також підраховувати калорії.

Навіть виконуючи ці нескладні правила, ви зможете отримати результати, які вас приємно здивують.

Дотримання водного балансу.

Пийте достатню кількість води на день. Заведіть звичку, завжди під рукою тримати склянку або пляшечку з водою і хоча б раз на годину-дві робіть пару ковтків.

Така звичка дуже благотворно позначиться на стан вашої шкіри, волосся та організму загалом.

Режим тренувань.

Думаєте, як схуднути до літа? До свята? До весілля? Яку фізичну активність ви не обрали, дуже важливо займатися регулярно.

Автор: admin