Як зняти почервоніння після солярію

Хто любить засмагати, той знає, що почервоніння та опіки після засмаги під штучним сонечком солярію, це неприємне і, на жаль, дуже часте явище. На щастя існує багато способів, які вплинуть на загоєну і заспокійливу дію на пошкоджені ділянки шкіри і за короткий час позбавлять вас від хворобливих відчуттів. Це може бути крем для усунення опіків або крем після засмаги. Вони чудово заспокоюють шкіру та мають приємний запах. Нанесіть невелику кількість крему на пошкоджену ділянку, і зачекайте, поки вона добре вбереться.

Ще одним відомим засобом для зняття почервоніння після засмаги є сметана. Змастіть почервонілу ділянку шкіри і трохи зачекайте, незабаром почервоніння почне зникати. Мінус цього способу – неприємний запах, тому як тільки почервоніння спаде, змийте сметану з тіла. Після цього обов’язково нанесіть на шкіру зволожуючий крем.

Гарну заспокійливу дію на почервонілу шкіру мають мазь «Рятувальник», яка швидко загоює і відновлює обгорілі місця, а також спрей «Пантенол», що знімає почервоніння та заспокоює шкіру.

Також при знятті почервонінь ефективну дію мають соняшникову, оливкову, камфорну або реп’яхову олії. Акуратними масажними рухами нанесіть будь-яке з них на шкіру і через деякий час ви помітите покращення. Змивати масло необов’язково, але якщо вам не подобається його запах або ви відчуваєте якийсь дискомфорт, то можна прийняти прохолодний душ з гелем для душу.

Скористайтеся кремом, що містить у своєму складі алое віра, воно сприятиме якнайшвидшому загоєнню, відновленню шкіри і допоможе уникнути лущення.

Заваріть зелений або чорний чай і, просочивши ним марлю або вату, покладіть на почервонілі ділянки вашого тіла приблизно на півгодини.

Пам’ятайте, щоб почервоніння не з’явилися знову, слід обмежити час перебування в солярії. Це позначиться на якості вашої засмаги, але точно не приведе до появи опіків і почервонінь, що набагато неприємніше. Також візьміть за правило перед солярієм наносити на шкіру спеціальні захисні засоби чи дитячі креми високої якості.

Автор: admin