Худнемо до весни та літа

Чим ближче пляжний сезон, тим більше бажання у дівчат та жінок позбутися зайвих кілограмів, наїдених за новорічні свята чи усі попередні роки життя. Проте не всім виходить себе мотивувати. Як це зробити правильно та пересилити себе?

Корисні поради

Зрозуміло, якщо жир на боках і животі накопичувався роками, а то й десятиліттями, позбутися його швидко не вийде. Але це не привід опускати руки, з ним все одно можна боротися. Очевидний результат до літа нехай і всього на 1-2 розміри, але точно буде.

Так як же схуднути до сезону відпусток? Перерахуємо кілька найдієвіших порад:

  • Насамперед слід кардинально переглянути своє харчування та спосіб життя в цілому. Жодних тортиків, гамбургерів та іншого. Краще їсти крупи, свіжі овочі, нежирне м’ясо, риба, морепродукти, йогурти тощо. При цьому здорова їжа не означає – несмачна. Не обов’язково все відварювати і вживати несмачну їжу. Страви можна запікати у духовці з мінімальною кількістю спецій. Крупи вживають на сніданок. М’ясо краще їсти в обідню пору.
  • Вранці натщесерце слід випивати склянку теплої води. Це очистить кишечник, дозволить організму прокинутися і запустити роботу ШКТ. Таким чином, організм підготується до сніданку. Щоб зменшити розмір порції їжу необхідно накладати в маленьку тарілку, таким чином, можна обдурити мозок. Рідина необхідно наливати у високу склянку, так її здаватиметься більше, при цьому вона має бути обов’язково прозорою.
  • Щоб скинути кілограми, необхідно вести активний спосіб життя. Почати можна з проходження пішки кількох кілометрів щодня. Прогулянку можна робити дорогою з роботи додому.
  • На добу необхідно випивати не менше 2-х літрів води, не рахуючи чаю та супів. Мінеральна вода для цього не підходить, оскільки містить солі, а вони, у свою чергу, затримують в організмі рідину.
  • У жодному разі не можна вживати їжу, сидячи перед телевізором чи комп’ютером. Відволікаючись на цікавий фільм, споживання їжі стає безконтрольним.
  • Від вживання міцної кави та алкоголю слід відмовитися або хоча б обмежити їхню кількість до мінімуму.
  • Перед початком схуднення можна зробити свою фотографію в купальнику та повісити її на холодильник. Це чудовий мотивуючий засіб.

Раз на тиждень можна балувати себе шматочком чорного шоколаду. Багато з’їсти його не вийде, при цьому мозок отримає необхідну кількість гормонів радості.

Для тих, кого не лякають заняття спортом, чудовим способом скинути кілограми є абонемент у басейн та/або тренажерний зал. Найкраще, якщо він буде мінімум на 3 місяці та більше. Природна жадібність стане чудовим стимулом не пропускати заняття. При цьому важливо, щоб зал чи басейн були недалеко від будинку. Годинниками добиратися, щоб зганяти організм навантаженнями, мало хто витримає довго.

Якщо вид підтягнутих фігур викликає депресію і відбиває бажання відвідувати зал, час занять можна перенести на раніше, коли в залі ще порожньо і немає дратівливих факторів.

Головне – не лінуватися і жир обов’язково здасться!

Автор: admin