З чого почати вивчати англійськи мова: репетитори, курси, онлайн-уроки

Бажаючи оволодіти англійською мовою, багато людей вирішуються на самостійне навчання. До цього їх підштовхує доступність самих різних навчальних матеріалів — підручників, аудиоуроків у вільному доступі. Вивчення іноземної мови з нуля своїми силами здається привабливим через свою дешевизну, максимально вільного режиму занять.

Однак, досвідчені студенти і викладачі застерігають від подібних кроків. Навіть якщо людина впевнена в своїх силах — у нього вже є успіхи у вивченні інших мов, йому легко дається матеріал — успішно почати вивчати англійську самотужки у нього не вийде. На кожному кроці він буде помилятися в трактуванні незнайомих правил, не зможе поставити вимову. Неправильність навичок в подальшому розкриється, але виправити ситуацію буде непросто.

Так що ж робити, якщо заговорити по-англійськи правильно і красиво хочеться, а гроші і час є в мінімальній кількості? Просто витрачатися на ті послуги, що строго необхідні для вивчення мови з нуля, а необов’язкові замінювати самостійною роботою.

Репетитор англійської для початківців студентів

Момент самого початку вивчення англійської для людини, що не має або майже не має навичок в ньому, неодмінно повинен проходити під контролем педагога. З усіх варіантів навчання в даному випадку переважний саме репетитор англійської.Чому?

  • фахівець визначає рівень знань студента і вибудовує його програму навчання відповідно до нього, а також враховує особливості і здатності клієнта, його темп засвоєння інформації;
  • репетитор англійської займається найважливішими аспектами навчання — роз’яснює правила граматики, нюанси лексики, ставить вимову. Вкрай важливо, що з ним є «зворотний зв’язок» — тобто репетитор може вказати студенту на його помилки, проконтролювати їх відсутність в подальшому;
  • графік занять в разі індивідуальної роботи з педагогом може бути гнучко змінений . Наприклад, в разі непередбачених обставин клієнт не пропустить важливий для себе урок, як це було б у випадку з курсами. Якщо якась частина матеріалу не засвоєна і вимагає повторення, заняття з репетитором з англійської мови можна продублювати.

Відносними мінусами у виборі репетитора англійської є більш висока вартість навчання в порівнянні з курсами і певний ризик «нарватися» на некомпетентного педагога. Однак, саме індивідуальні заняття за умови їх якісного проведення можуть допомогти студенту швидко і правильно набрати базу знань для переходу з рівня A1-A2 на рівень B1.

Курси англійської мови для вдосконалення навичок

Придбавши деякі початкові навички на заняттях з репетитором англійської мови, студент підходить до періоду, коли для нього ідеально відвідуванні курсів англійської.

  • По-перше, групові заняття набагато краще, ніж індивідуальні, тренують мова, вимова, збільшують словниковий запас.
  • По-друге, як правило, навчання в школах англійської ведеться по заздалегідь наміченою програмою. Регулярне відвідування занять вимагає від студента зусиль, але компенсується значним прискоренням освоєння матеріалу. Власники навичок рівня B1 вже цілком можуть дозволити собі трохи прискоритися.

Кілька складним для зайнятих студентів курсів англійської може бути самостійне вивчення окремих тем, висвітлених на припущеннях заняттях . Однак, і тут найчастіше можливо знайти прийнятний вихід. Більшість педагогів охоче організовують додаткові невеликі заняття в своїх школах англійської мови. Зазвичай відстаючих студентів одночасно буває багато.

Додаткові заняття крім школи англійської

Придбавши достатній розмовний досвід і теоретичні знання на курсах англійської мови как тут https://myenglishworld.pro/ , студент може безбоязно приступати до використання додаткових можливостей навчання. Розширювати словниковий запас, відточувати граматику, навички письма і ін.

Можна різними шляхами. Багато людей спілкуються з такими ж студентами, як самі, і носіями мови в тематичних клубах, відвідують онлайн віртуальні школи англійської мови. І, звичайно ж, працюють з навчальними матеріалами самостійно. У хід можуть йти не тільки академічні підручники або аудіоуроки, але і звичайні фільми, пісні, аудіокниги на англійській мові.

Автор: admin