Vichy – косметика для здорової шкіри

Косметика Vichy – лідер в галузі засобів для догляду за шкірою будь-якого типу. Французький бренд виник у 1931 році, його засновником є лікар Доктор Аллер. Саме він виявив цілющі можливості термальної води, на базі якої і робиться вся косметика. І зараз продукція Віші виготовляється за класичним рецептам, а головний її компонент – термальна вода з вулканічного регіону Франції.

Товари компанії не викликають алергії та не мають у складі шкідливих домішок та парабенів. Офіційний сайт косметики Vichy в Україні пропонує Вам подивитися асортимент компанії та обрати бажані товари. Переходьте на сайт Vichy https://www.vichy.ua/ — це єдиний представник бренду в Україні.

Особливості французької косметики

Продукція виробника має декілька важливих та приємних для користувача особливостей:

  1. Натуральний склад. Засоби безпечні для шкіри, бо виготовлені з зеленої хімії. Бренд має власні плантації, де вирощують необхідну сировину для косметики.
  2. Засоби не викликають алергії.
  3. Всі товари проходять ретельний лабораторний контроль перед початком продажу.
  4. Виробник не тестує засоби на тваринах та постійно намагається зменшити викид шкідливих газів з виробництва.
  5. Широкий вибір ефективних засобів для догляду дозволяє знайти необхідний для кожного типу шкіри.
  6. Доступна вартість. Ця косметика відноситься до категорії професійної, при цьому коштує вона значно менше.

Термальна вода, що є головним компонентом складу косметики, забезпечує клітини дерми корисними мінералами та мікроелементами. Це чиста вода, яку добувають з глибини 4000 метрів. Всі корисні речовини є натуральними, вони зберігаються під час виробництва. Вода має протизапальну дію, вона знімає почервоніння, запалення, загоює рани та маленькі подразнення.

Асортимент фірми

Марка Віші пропонує засоби для повсякденного догляду володарям жирної, комбінованої, сухої та чутливої шкіри. В асортименті Ви можете вибирати засоби для людей будь-якого віку. Є зволожуючі та живильні креми, емульсії для обличчя, шиї та зони навколо очей.

Окремо можна виділити лінійку товарів з антивіковим ефектом, ці креми та емульсії дають швидкий результат, якщо користуватися ними постійно. Вони зменшують прояви зморшок, роблять шкіру біль гладкою та сприяють природному виділенню колагену.

Популярними товарами бренду також є засоби для захисту від сонця. Експерти Vichy наголошують, що такими кремами потрібно користуватися не тільки на пляжі, а й у повсякденному житті, щоб уникнути хвороб та старіння дерми.

Окрему колекцію складають товари для чоловіків. У продажі є засоби для гоління та після нього, а також косметика для повсякденного догляду. Фірма постійно збільшує асортимент товарів. Всі вони продаються на території України. Замовляти косметику варто у офіційному магазині, де її отримують від постачальника, отже вартість залишається доступною.

Автор: admin