Що таке дзеркальне шоу? Кому це буде цікаво?

На сайті pikan.com.ua можна замовити шоу дзеркальних людей. Це аніматори в костюмах із сотень дзеркал, кожне з яких блищить таємничими спалахами світла. Зараз це модний в Європі тренд. І щоб захід став яскравим, незабутнім, незвичайним і креативним, досить замовити дзеркальних людей.

Дзеркальне шоу – неповторне видовище

Костюми зшиті таким чином, щоб максимальна кількість відблисків, мерехтінь і променів заворожували глядачів. Професійно навчені люди знають, як зробити так, щоб створити атмосферу містичної, фантастичної дійсності, і занурити глядачів в неї повністю.

Але це абсолютно не означає, що свято потрібно проводити в темряві. Сонячні зайчики грають також привабливо. А саме шоу може нести не тільки розважальний ефект. Аніматори в дзеркальних костюмах можуть:

  • зустрічати гостей на вході;
  • розіграти подання;
  • провести захід;
  • представити товари та послуги.

Будь-хто, кому доводилося хоча б раз бачити дзеркальне шоу, пам’ятає про це все життя. Саме тому акторів у дзеркалах запрошують на дні народження, весілля, ювілеї, корпоративи.

Скільки це коштує?

Все залежить від побажання замовника. В першу чергу в кошторис закладається кількість аніматорів, залучених до заходу. Відпрацьований час також враховується. Складність подання теж є ціноутворюючим фактором. Природно, можна домовитися про особливі умови.

Але працює гнучка схема знижок. Постійні клієнти користуються персональними умовами. Вартість обумовлюється та узгоджується завчасно. Професійні артисти в дзеркальних костюмах викладаються поповній, викликаючи у людей захват. Вони стануть акцентом заходу. Особливий шарм набуває вручення подарунків, якщо це роблять люди в дзеркалах.

Наскільки це безпечно?

Костюми абсолютно безпечні, як для аніматорів, так і для гостей. Можна фотографуватися, знімати відео,та знімки з роликами виходять виразними, як ніякі інші. Безпека – головний параметр, що враховується при організації дня народження підлітка. Порізатися або заподіяти іншої шкоди неможливо.

Тому «дзеркальні люди» запрошуються в Європі на випускні, шкільні свята, студентські вечірки. Зараз це модно і популярно. Це спосіб підняти настрій, підняти імідж організатора, зробити подарунок і відсвяткувати знаменну дату. До всього ж і коштує це не так дорого, як могло би здатися на перший погляд. Головне, щоб на заході працювали професіонали.

Автор: admin