Швидкий солодкий пиріг з ягодами

Побачивши на когось красиву річ, не поспішайте купувати таку ж. Приміряйте її подумки, подумайте, чи відповідає вона вашій фігурі. Чи підходить вам колір і фасон обновки. На жаль, у нас ще не викорінено стереотип: модно, значить красіво.Как ж тоді правильно підібрати гардероб?

Щоб не виглядати смішно, а красиво, дотримуйтесь наступних не хитра правилами:

— при широких стегнах не слід носити речі в клітку, особливо якщо це велика клітинка; Не носіть сукні, спідниці звужені до низу, це ще більше візуально збільшить стегна;

— при високій талії краще уникати кокетки і всього, що візуально робить важчою груди;

— якщо у вас низька груди, не слід носити речі з вирізом по шиї, більше підійде гострий виріз; не зайвими стану прикраси — наприклад, намиста або кулончик;

— при вузьких плечах не варто носити одяг з широкими комірами або вилогами;

— якщо у вас погана звичка сутулиться, то вам варто, звичайно, від неї позбутися, але щоб це не було видно оточуючим, краще не носити обтягуючих спину нарядів;

— якщо у вас коротка шия, варто уникати високих комірів, вирізу на шиї, кокеток і бус;

Солодкі пироги

— жінкам з короткими руками краще не носити браслети, довгі рукавички, манжети;

— якщо у вас широкі плечі, повні руки в плечах, то краще уникати одягу з вузькою проймою;

— якщо ж у вас навпаки довгі руки, то варто остерігатися довгих рукавів;

— темні тони роблять талію тонше, а світлі — товщі;

— одяг краще вибирати з натуральних тканин, адже через них дихає наше тіло. Одяг не повинна сковувати і бути неприємною для тіла, підходити вам за розміром.

При виборі одягу варто пам’ятати і про кольорову гаму. Сірий, чорний, темно-синій і темно-зелений, а також бордовий і синій з фіолетовим відтінком — кольору ділового спілкування. Строгі костюми цих квітів виглядають чудово і створюють враження серйозності.

Бежевий, гірчичний, зелений і пісочні відтінки підходять для спокійного повсякденного одягу.

М’які, ніжні, пастельні тони — блідо-жовтий, блідо-рожевий, блідо-блакитний надзвичайно ніжні і мають у своєму розпорядженні до близького спілкування.

Якщо ваша мета розбити чиєсь серце, то вам варто вибрати яскраві, соковиті кольори. Безвідмовно діє в таких ситуаціях червоний колір. Є ще один колір, який не поступається червоному. Це чорний. Особливо добре на ньому виглядають прикраси. Не зайвим буде пам’ятати і наявності в гардеробі аксесуарів і біжутерії. Часом один і той же ансамбль можна перетворити в абсолютно різні наряди за допомогою грамотно підібраних аксесуарів.

Гардероб сучасної жінки не обов’язково повинен вражати різноманітністю, головне — це зручність, натуральність і вираження індивідуальності його господині.

Автор: admin