Каркасний збірний дім Marles зі Словенії за вигідною ціною

Завжди мріяли жити у власному будинку? Сьогодні давню мрію реально здійснити за лічені дні. Всього пара-трійка місяців і ви зможете стати власником розкішного котеджу — стильного, сучасного, теплого і надійного.

Каркасна технологія будівництва збірних будинків від компанії Єловіца — відмінна альтернатива будівництву котеджів за допомогою типових будівельних технологій і матеріалів. Даний напрямок набуває популярність не тільки у Європі, але й на українському ринку. Вже сьогодні кожен 10-й замовник робить вибір на користь каркасного котеджу.

Причини популярності каркасних збірних будинків

Каркасні збірні будинки МарлесПопит на послуги з виготовлення та зведення каркасних збірних будинків Марлес стрімко зростає. Все за завдяки величезній кількості переваг такої нерухомості:

  1. Економічність. Одна з головних переваг каркасного будинку — доступна ціна, на порядок нижча, в порівнянні з будівництвом аналога з цегли. Більш низькі розцінки на будівельні матеріали для зведення каркасного будинку, а також особливості монтажу і швидкість зведення дозволяють пропонувати сучасні та довговічні котеджі за дійсно привабливими цінами.
  2. Швидкість виготовлення і зведення будинку. Торговий дім Єловиця вже реалізував на території України десятки проектів з будівництва заміських котеджів каркасного типу. У більшості випадків на виготовлення і монтаж конструкції йде не більше 2-4 місяців (у залежності від складності обраного проекту).
  3. Екологічність. Сьогодні питання збереження екології і безпеки для здоров’я людини виходять на перший план. Будинки словенського виробництва — це на все 100% екологічні споруди, при створенні і зведенні яких використовуються переважно екологічні безпечні матеріали, що мають сертифікати якості та відповідності.
  4. Енергоефективність. Професійне утеплення покрівлі, підлог, стін, а також використання ультрасучасної теплоізоляції забезпечує високі показники енергозбереження. Завдяки цьому власник має можливість економити на опаленні у холодну пору року і системі кондиціонування влітку. Котеджі каркасного типу від компанії Єловиця швидко нагріваються і дуже повільно остигають.
  5. Сучасний стильний дизайн. Каркасні будинки в стилі хай-тек — справжня знахідка для любителів сучасних і оригінальних дизайнів. Такі споруди мають надзвичайно презентабельний вигляд і вражають уяву своєю креативністю, лаконічністю форм. Котеджі каркасного типу найчастіше мають плоский, а не скатний дах, який власник може використовувати на свій розсуд.

Скільки коштує каркасний будинок від компанії Єловиця?

Ціна будь-якої будівлі складається з двох основних складових:

  • ціна самої конструкції (домокомплект);
  • вартість послуг зі зведення котеджу.

Компанія Єловиця пропонує різні варіанти каркасних будинків за вигідною ціною для будь-якого бюджету. Ви можете замовити каркасний будинок бажаної квадратури в межах наявного бюджету. На сайті компанії представлені проекти готових котеджів, орієнтовні ціна, а також докладний опис кожного будинку, реальні фото вже виконаних замовлень.

Компанія Єловмця веде гнучку цінову політику. Наші фахівці готові запропонувати кращі варіанти з урахуванням побажань замовника без шкоди якості.

Щоб дізнатися, скільки буде коштувати каркасний будинок, зателефонуйте нам за телефонами, вказаними на сайті компанії. Ми відповімо на всі питання, що цікавлять, прорахуємо орієнтовну ціну і докладніше розповімо про переваги каркасної технології будівництва.

Дім із дерев’яною структурою Єловиця зі Словенії — це найкраще рішення для комфортного життя!

Автор: admin