Ювелірний подарунок для чоловіка: що врахувати при виборі?

Чоловічі ювелірні вироби користуються не меншим попитом, ніж жіночі. У суспільстві існує думка, що чоловікам не подобаються дорогоцінні прикраси, що в корені не є правдою.

 

Більш того, з кожним роком все більше чоловіків намагаються знайти собі гарний, стильний, модний аксесуар, який підкреслить їх мужність, додасть загальному образу якусь родзинку. Ювелірна прикраса може стати хорошим подарунком, якщо правильно вибрати, враховуючи смаки юнака, а також підібрати доречний тип виробу.

Широкий вибір ювелірних прикрас для чоловіків ви можете знайти в интернет-магазині Золотій Вік (https://www.zolotoyvek.ua/ua/)

Що врахувати при виборі?

Головне питання, яке хвилює дівчат при виборі подарунка для хлопця, на що звернути увагу, які параметри врахувати, як цей подарунок вибрати. Стилісти рекомендують враховувати кілька нюансів, які допоможуть зробити вибір точним, а також подарувати виріб, який однозначно підійде і сподобається чоловікові.

Тип

Ювелірні заводи пропонують чоловікам ланцюжки, браслети, кільця, підвіски, хрестики, запонки й багато іншого. Щоб вибрати тип подарунка, врахуйте загальний стиль одягу. Якщо в гардеробі домінує спортивний стиль, то краще подарувати ланцюжок, який не загубиться.

Чоловік хрестик фото

Для любителів класичного формату добре підійдуть запонки. Зрілим чоловікам можна подарувати красиву й дорогу печатку (каблучку) або годинник. Затискачі можна дарувати у віці від 25, коли юнак вже має чіткі плани на життя такий подарунок може стати хорошим доповненням серйозного образу.

Метал

Якщо дівчатам найчастіше дарують золото, то чоловіки однаково люблять срібло і золото. Правда, врахуйте, що лимонне золото зазвичай носять тільки у вигляді обручок і далеко не завжди.

Чоловічий браслет із срібла фото

Червоне або біле золото — класичні метали для виготовлення чоловічих виробів. Тільки врахуйте, що існує алергія на золото, тому якщо ви не знаєте точно, краще подарувати срібло.

Інкрустація

Вибираючи коштовність, варто зрозуміти: краще знайти виріб з інкрустацією або без. Не всім чоловікам подобаються дорогоцінне або напівдорогоцінне каміння. До того ж, не завжди таке поєднання буде виглядати однаково красиво на всіх. Якщо даруєте печатку, то інкрустація може бути доречною, але потрібно розумно вибрати вставку.

Чоловічі прикраси з дорогоцінними каменями фото

Для хлопця підійде вставка з емаллю, а більш зрілому чоловіку краще вибрати прикрасу з рубіном або іншим ювелірним мінералом. Якщо даруєте хрестик, зі вставкою потрібно бути обережніше, а краще зовсім відмовитися від цієї ідеї, тому що камінь може подряпати шкіру, не всім подобаються релігійні прикраси зі вставками.

Де купити чоловічі ювелірні вироби?

Чоловічі прикраси краще купувати в салонах з хорошою репутацією і широким асортиментом, щоб було більше вибору, який буде відповідати загальному стилю чоловіка. У Золотому Віці є тисячі ювелірних прикрас для чоловіків, серед яких можна знайти гарний подарунок, стильний аксесуар, гарний виріб. Всі золоті вироби проходять контроль пробірної палати, а якість діамантів (від 0,3 карата) підтверджується сертифікатом гемологічного центру України, тому клієнти магазину можуть отримати документ на підтвердження, що перед ними якісний сплав металу і справжній діамант.

Золотой век фото

Купити подарунок в Золотому Віці можна онлайн або офлайн. Якщо хочете купити подарунок з чоловіком, щоб подивитися, як прикраса на ньому виглядатиме, забронюйте вироби на два дні, а коли з’явиться час подивіться їх в зазначеному стаціонарному магазині. Доступна безкоштовна доставка Новою Поштою або кур’єром (від 1000 грн) за вказаною адресою. В середньому доставка займає 1-3 дні, враховуйте при замовленні прикраси на подарунок.

Автор: admin