Про користь олії авокадо

Авокадо — це плід вічнозеленого дерева Persea americana (Персея американська), батьківщиною якого вважається Мексика. Маслянисту рідину отримують в результаті механічного віджиму м’якоті плоду. Екологічно чистий продукт характеризується смарагдово-зеленим кольором, приємним запахом та жирною текстурою.

Для шкіри

Косметологічне масло авокадо володіє пом’якшуючими, захисними та регенеруючими властивостями, тому в косметології його застосовують для запобігання утворенню зморшок та розтяжок, для відновлення тонусу та еластичності шкіри.

Використання олії авокадо особливо рекомендується власникам сухої, потрісканої шкіри або навпаки, занадто ніжної та тонкої шкіри в якості захисного засобу (рекомендується додавати декілька крапель засобу в крем для рук безпосередньо перед застосуванням).

Масло авокадо входить до складу косметичних продуктів, призначених для запобігання зморшок, для відновлення шкіри обличчя та рук, для захисту чутливої ​​шкіри й запобігання утворенню розтяжок під час вагітності. Купити натуральну косметику, до складу якої входять природні та ефірні олії, можна на сайті інтернет-магазину «Люпин» — lupine.com.ua.

Масло косметичне авокадо можна використовувати як окремий продукт (наприклад, для масажу) або в поєднанні з іншими рослинними або ефірними маслами. Для обробки сухої та потрісканої шкіри можна комбінувати авокадо масло з солодким мигдальним або оливковим, а для запобігання зморшок та розтяжок з трояндовим та маслом зародків пшениці.

Олія авокадо володіє відмінними захисними характеристиками, і навіть захищає шкіру від шкідливих UF-променів. Тому цей засіб можна використовувати в якості масла для засмаги.

Для волосся

Олія авокадо також використовується для краси волосся, зокрема, для зміцнення, стимулювання росту та підвищення блиску. Особливо, продукт корисний при сухому та ламкому волоссі.

В асортименті продукції торгової марки «Царство ароматів» (купити косметику цього бренду можна тут) є масло жирне косметичне (пляшечка 30 мл), яке можна застосовувати як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими маслами.

Наприклад, для сухого волосся можна використовують олію авокадо з ефірним маслом іланг-іланг (можна наносити на кінчики або по всі довжині). Для запобігання випадінню волосся косметологи рекомендують 1-2 рази в тиждень робити масаж шкіри голови з використанням олії шавлії, грейпфрута, кедра та авокадо (можна також додавати екстракти лопуха і кропиви).

Автор: admin