Огляд асортименту презервативів Durex

Durex® – найвідоміший бренд, що виробляє продукцію бар`єрного типу та різноманітні інтимні речі. Компанія Durex® є безперечним лідером з виробництва презервативів у 40 країнах світу.

У лінійці латексної продукції Durex® нараховується близько п`ятнадцяти різновидів презервативів. Найбільш популярними з них є серії презервативів:

  • Classic

  • Extra Safe

  • Real Feel

  • Elite

  • Invisible

  • Dual Extase

  • Intense

  • Pleasuremax

Durex® Classic – традиційні презервативи із силіконовою змазкою. Не мають неприємного запаху. Мають спеціальний накопичувач. Виготовленні з урахуванням анатомічних особливостей чоловічого тіла.

Durex® Extra Safe – презервативи, товщина яких трохи більша, аніж в класичних моделях, але цей факт ніяким чином не впливає на гостроту відчуттів під час статевого акту. Презервативи виготовлені зі справжнього латексу. Характеризуються гладкою текстурою. Максимальна ширина – 56 мм.

Durex® Real Feel – контрацептиви нового покоління. Вироби виготовлені за унікальною технологією «Шкіра до шкіриn», завдяки якій, обидва партнери отримують максимальне задоволення. Для виробництва презервативів використовується високоякісний латекс.

Durex® Elite – презервативи, що створені для чуттєвих інтимних стосунків. Мають додаткову змазку та гладку текстуру. Характеризуються мінімальною товщиною.

Durex® Invisible – ультра тонкі контрацептиви, які зберігають високий рівень надійності та захищеності. Виріб має пряму форму та спеціальній накопичувач. Мають помірну кількість змазки.

Durex® Dual Extase – продукт, що вироблений спеціально для одночасної кульмінації обох партнерів. Має спеціальну змазку – анестетик, що подовжує статевий акт. Ці презервативи мають оригінальну текстуру: поверхня виробів вкрита пухирцями та кільцями. Максимальна довжина виробу – 19,5 см, ширина – 56 мм.

Durex® Intense – презервативи, розроблені для гострих відчуттів. Їх поверхня вкрита пухирцями, та змащена гелем, що здатен посилювати оргазм. Під час використання обидва партнери відчувають легку прохолоду та витончене задоволення.

Durex® Pleasuremax – продукт, що допомагає відчути найбільш інтенсивний оргазм, як чоловіку, так і жінці. Для виробництва цих презервативів використовується натуральний латекс. Поверхня виробу – ребриста, текстура – вкрита пухирцями.

Дюрекс – обирайте найкраще для тривалого та безпечного кохання.

Автор: admin